Αρχική Σελίδα
 

Κατοχυρώσαμε το δικαίωμα έκφρασης

Καλωσορίσατε στην Νέα Πνοή για την εκπαίδευση
Αφυπηρέτηση Ιωσήφ Σαββίδη PDF Print E-mail
Στις 12 Οκτωβρίου 2010 με πρωτοβουλία της κίνησης καθηγητών ΝΕΑ ΠΝΟΗ για την εκπαίδευση, σε συνεργασία με το Κυπριακό κέντρο μελετών, πραγματοποιήθηκε  εκδήλωση με θέμα: «η ανάλυση της Τουρκικής εξωτερικής πολιτικής» μέσα από την παρουσίαση του βιβλίου του Τούρκου υπουργού εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, με τίτλο «Στρατηγηκό βάθος: η Διεθνής θέση της Τουρκίας». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό, στο πολιτιστικό κέντρο της Τράπεζας Κύπρου. Στην εκδήλωση αυτή τιμήθηκε και ένας ακούραστος και ασυμβίβαστος μαχητής της εκπαίδευσης και της ζωής, ο συνάδελφος, φίλος και συναγωνιστής Ιωσήφ Σαββίδης.
Read more...
 
Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται! PDF Print E-mail

Η ΝΕΑ ΠΝΟΗ έχει θέσει ως κεντρικό θέμα και προτεραιότητά της το γκρέμισμα των φακέλων του αίσχους και της ντροπής. Μετά από πολυμέτωπο αγώνα και ασυμβίβαστες συγκρούσεις με το σαθρό και αναχρονιστικό κατεστημένο του Υπουργείου Παιδείας, ο αγώνας έχει αισίως φθάσει στο τέλος του.

Last Updated on Sunday, 07 November 2010 18:52
Read more...
 
Υπόγραψε τελικά ο πρόεδρος το ‘63‏ PDF Print E-mail
Thursday, 19 August 2010 17:48

 Ο πρόεδρος Χριστόφιας μετά την πρώτη αναπομπή του νόμου για εθελοντική επέκταση του ορίου αφυπηρέτησης στην ηλικία των 63 χρόνων, έχει υπογράψει το σχετικό νόμο μετά την δεύτερη ψήφιση του από τη Βουλή.

Read more...
 
Δεν υπάρχει εκπαιδευτική μεταρρύθμιση PDF Print E-mail
Saturday, 04 September 2010 05:06

Πρέπει κάποτε να σταματήσει το παραμύθι της δήθεν εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης. Όσοι ζουν και εμπλέκονται με τον εκπαιδευτικό χώρο ούτε με το τηλεσκόπιο δεν μπορούν να διακρίνουν που και πώς αυτή διεξάγεται. Είναι ένα επικοινωνιακό κυβερνητικό κόλπο

Read more...
 
Εκλογή προέδρου καθηγητικού συλλόγου δίδει λύση PDF Print E-mail
Monday, 09 August 2010 11:05

Με αφορμή τις τελευταίες παρεμβάσεις κάποιων αυταρχικών διευθυντών στις τοποθετήσεις - μετακινήσεις συναδέλφων δίδεται η ευκαιρία της ανάδυσης και ανάδειξης του μείζονος θέματος της διοικητικής ανεπάρκειας που «μαστίζει» στα σχολεία μας.

Read more...
 
«StartPrev12345678910NextEnd»

Page 3 of 21
 

Δημοσκόπηση

Είσαστε ευχαριστημένοι με την ΟΕΛΜΕΚ;
 

Συνδεδεμένοι Χρήστες

We have 56 guests online

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να έχετε πλήρη ενημέρωση για θέματα των καθηγητων και της εκπαίδευσης