Αρχική Σελίδα
 

Κατοχυρώσαμε το δικαίωμα έκφρασης

Καλωσορίσατε στην Νέα Πνοή για την εκπαίδευση
Άμεση αλλαγή του καταστατικού, για να γίνει η ΟΕΛΜΕΚ, λειτουργική PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Wednesday, 07 July 2004 09:54

 Το παρών καταστατικό, δεν μπορεί να μαζικοποιήσει και να εκσυγχρονίσει δημιουργικά και παραγωγικά την οργάνωση, αφού αναπαραγάγει σε πρόσωπα και μεθοδολογίες τις ίδιες χρεοκοπημένες, μέσα  από τη δοκιμασία του χρόνου συνδικαλιστικές νοοτροπίες και τακτικές και τακτικές.

Last Updated on Wednesday, 19 March 2008 10:23
Read more...
 
Σκάνδαλο την εισαγωγή των GCE, για εισαγωγή στα πανεπιστήμια PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Thursday, 12 October 2006 10:00
Οι αποφάσεις, των δύο κρατικών ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων του τόπου, για αποδοχή  σαν κριτηρίου εισαγωγής φοιτητών, των GCE, είναι χωρίς καμιά  άλλη κρίση, «εξωτερική επέμβαση», με σκοπό την «εσωτερική άλωση» της Παιδείας του τόπου. Όπως τα αποικιοκρατικά κατάλοιπα κυριαρχούν και «καταδυναστεύουν», τόσο στην οικονομική, όσο και στην πολιτική ζωή του τόπου, γίνεται τώρα προσπάθεια με σκοπό την διακριτική νόθευση της Παιδείας, σε ανώτατο μάλιστα επίπεδο, αφού τη θέτουν σε πλήρη εξάρτηση και σύνδεση, με το ευρισκόμενο σε συνεχή πτώση και κρίση, Βρετανικό πανεπιστημιακό σύστημα.
Last Updated on Tuesday, 18 March 2008 19:15
Read more...
 
ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΜΑΖΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΟΕΛΜΕΚ PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Friday, 06 October 2006 21:27

 

Δεν μπορεί η ΟΕΛΜΕΚ, να αριθμεί πέντε χιλιάδες μέλη και να συμμετέχουν στη λήψη των αποφάσεων μόνο μερικές μονάδες, γιατί έτσι βολεύει την μικρή ομάδα των «επαγγελματιών συνδικαλιστών».

 

Οι πέντε χιλιάδες επιστήμονες μέλη της οργάνωσης, πρέπει να αξιοποιηθούν με τη δημιουργία υποστηρικτικών, για τα διάφορα θέματα επιτροπών, για να κάνουμε επιτέλους επιστημονικό, αποτελεσματικό και διεκδικητικό συνδικαλισμό.

 

 Η ΟΕΛΜΕΚ, ποτέ δεν κάλεσε μέλη της να βοηθήσουν τεχνοκρατικά. Η «ΝΕΑ ΠΝΟΗ για την εκπαίδευση», θα προτείνει την δημιουργία των πιο κάτω υποστηρικτικών επιτροπών:
Last Updated on Tuesday, 18 March 2008 21:10
Read more...
 
Εργαστηριοποίηση εδώ και τώρα ! Όχι άλλη κοροϊδία PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Wednesday, 07 July 2004 12:00

 Η περιβόητη εργαστηριοποίηση, των μαθημάτων Βιολογίας, Χημείας, Φυσικής, Τεχνολογίας και Ηλεκτρονικών υπολογιστών, έχει αρχίσει σε δοκιμαστική βάση, το 1997, με την προοπτική να επεκταθεί σταδιακά, μέχρι την πλήρη επέκταση και εφαρμογή της. Όμως η ΟΕΛΜΕΚ, με εντολή των εκάστοτε Κυβερνήσεων, διαμέσου των δορυφορικών της εκπροσώπων, ΠΟΤΕ δεν έχει ολοκληρωμένα διεκδικήσει την εφαρμογή της εργαστηριοποίησης, γιατί αυτό κοστίζει στα κρατικά ταμεία. Η «ΝΕΑ ΠΝΟΗ, για την εκπαίδευση», δημόσια κατηγορεί την ΟΕΛΜΕΚ, ότι ποτέ δεν έχει ζητήσει την εφαρμογή της εργαστηριοποίησης στα Γυμνάσια, αλλά  σε 2-3 Λύκεια, όπου εκεί ουσιαστικά υπήρχε σχεδόν ολική εργαστηριοποίηση στα προαναφερθέντα μαθήματα.

Last Updated on Tuesday, 18 March 2008 20:58
Read more...
 
ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Friday, 06 October 2006 19:29

 Αγαπητέ συνάδελφε,

Εμείς όπως και όλοι σας, δεν αντέχουμε άλλο την κοροϊδία, τον εμπαιγμό, το χαμηλής και υποτονικής στάθμης συνδικαλισμό, όπως αυτός εκφράζεται, μέσα από το μωσαϊκό, που συνθέτουν οι εκπρόσωποι των κομμάτων, και όχι των εκπαιδευτικών, στην ηγετική πυραμίδα της ΟΕΛΜΕΚ. Θέλουμε όπως και εσύ θέλεις, μιαν ΟΕΛΜΕΚ, δυνατή, διεκδικητική, μπροστάρη στις μεγάλες συνδικαλιστικές διεκδικήσεις και πρωτοπόρο, στον εκσυγχρονισμό της Παιδείας του τόπου μας.

Η « ΝΕΑ ΠΝΟΗ για την εκπαίδευση», είναι ένα κίνημα βάσης, που φιλοδοξεί να εκφράσει ένα ανόθευτο, μαχητικό και πάνω από κάθε σκοπιμότητα συνδικαλιστικό λόγο.

Αρνιούμαστε να συμπορευτούμε με την αδράνεια και την συνδικαλιστική υποταγή και το  παλαιοσυνδικαλισμό  
Last Updated on Tuesday, 18 March 2008 21:19
 
«StartPrev21NextEnd»

Page 21 of 21
 

Δημοσκόπηση

Είσαστε ευχαριστημένοι με την ΟΕΛΜΕΚ;
 

Συνδεδεμένοι Χρήστες

We have 47 guests online

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να έχετε πλήρη ενημέρωση για θέματα των καθηγητων και της εκπαίδευσης