Αρχική Σελίδα
 

Κατοχυρώσαμε το δικαίωμα έκφρασης

Καλωσορίσατε στην Νέα Πνοή για την εκπαίδευση
ΟΕΛΜΕΚ ΠΑΝΤΑ ΟΥΡΑΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ Print E-mail
Friday, 16 July 2010 12:45

 

 Το προεδρείο της ΟΕΛΜΕΚ πιστό στο πάγιο και διαχρονικό του χαρακτηριστικό, που το θέλει να έπεται των γεγονότων και να δρα σταθερά κατόπιν εορτής, έστειλε την πιο κάτω επιστολή που «ζητά να μάθει» από την ΕΕΥ πως είναι τάχατε η διαδικασία (μήπως έπρεπε  να γνωρίζει;) για να δει κάποιος εκπαιδευτικός τον υπηρεσιακό του φάκελο που βρίσκεται στην ΕΕΥ. Όμως αν η ηγεσία της ΟΕΛΜΕΚ ήταν στοιχειωδώς προσδεδεμένη επί της τροχιάς των γεγονότων, έπρεπε να έβλεπε την απάντηση που έδωσε η ΕΕΥ σε αίτημα συνδικαλιστών της ΝΕΑΝ ΠΝΟΗΣ «ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει σύμφωνα με γνωμάτευση της Γενική Εισαγγελίας», η οποία(απάντηση) έχει κατατεθεί σε συνεδρία του ΚΔΣ. Σημειωτέο ότι οι συνδικαλιστές της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ ζήτησαν από το γραμματέα της ΕΕΥ κ. Σοφοκλή Νεάρχου να δουν το περιεχόμενο της εν λόγω γνωμάτευσης αίτημα το οποίο δεν ικανοποιήθηκε .

 

Read more...
 
Ο μύθος της αύξησης του κρατικού (καθηγητικού) μισθολογίου και το ΔΝΤ PDF Print E-mail
Thursday, 08 July 2010 11:09

Επειδή τελευταία παρουσιάζεται ως βασική αιτία του δημοσιονομικού μας προβλήματος, το μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων θα θέλαμε μέσα από καθαρή μαθηματικό-στατιστική παρουσίαση να αποδείξουμε το αβάσιμο  του ισχυρισμού.

 

Ας υποθέσουμε ότι,

Read more...
 
Αθώα η καθηγήτρια, ένοχο το Υπουργείο Παιδείας PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Friday, 04 June 2010 08:39

Μια συνάδελφός μας έχει διασυρθεί τόσο στον επαγγελματικό της όσο και στον οικογενειακό και κοινωνικό της περίγυρο εξαιτίας μιας επιπόλαιας  καταγγελίας άγνωστης σκοπιμότητας.  Ο εκπρόσωπός μας στην Ο.Ε.Λ.Μ.Ε.Κ. από την πρώτη στιγμή ήταν κατηγορηματικός ότι πρέπει η οργάνωσή μας να προασπιστεί το κύρος και την αξιοπρέπεια της συναδέλφου, δηλώνοντας μάλιστα ότι ύστερα από έρευνα που έχει κάνει ότι πρόκειται για καθαρή συκοφαντία.

Read more...
 
O πρόεδρος του συνδέσμου Διευθυντών δείχνει το δρόμο … PDF Print E-mail
Sunday, 27 June 2010 10:54

Αποφασίζοντας να πάρει την τύχη στα χέρια του ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διευθυντών και Διευθυντής του Λυκείου Πολεμιδίων κ. Κυρίακος Μπαρής έχει πάρει μιαν ιστορική απόφαση, η οποία φέρνει νέο αέρα και ανοίγει καινούργιες προοπτικές αναφορικά με το πώς προσεγγίζεται ο σύγχρονος τρόπος σχολικής διοίκησης.

Read more...
 
Ο Υπουργός Παιδείας καλείται να πάρει θέση και μέτρα PDF Print E-mail
Wednesday, 12 May 2010 13:18

Από τα «άκρως απόρρητα έγγραφα» προερχόμενα από το ΥΠΠ, δημοσιοποιούμε τo αντίγραφο της ηλεκτρονικής φόρμας(Πατήστε εδώ)  καθώς και την εγκύκλιο-οδηγίες(Πατήστε εδώ), προερχόμενη από τη Διευθύντρια Μέσης εκπαίδευσης κ. Ζήνα Πουλλή, που έχει επιδοθεί στους επιθεωρητές από αξιωματούχο του ΥΠΠ, όπου τους ζητεί μεταξύ άλλων, όπως εντός ενός μηνός να καταγράψουν όλους τους εκπαιδευτικούς βάσει των πιο κάτω κατηγοριοποιήσεων:

  1. Οικογενειακά προβλήματα
  2. Προβλήματα οργανικής και φυσικής υγείας
  3. Αδύνατη και ελλιπή προσωπικότητα
  4. Νωθρότητα και αδιαφορία στα καθήκοντα τους

 

Read more...
 
«StartPrev12345678910NextEnd»

Page 4 of 21
 

Δημοσκόπηση

Είσαστε ευχαριστημένοι με την ΟΕΛΜΕΚ;
 

Συνδεδεμένοι Χρήστες

We have 53 guests online

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να έχετε πλήρη ενημέρωση για θέματα των καθηγητων και της εκπαίδευσης