Αρχική Σελίδα
 

Κατοχυρώσαμε το δικαίωμα έκφρασης

Καλωσορίσατε στην Νέα Πνοή για την εκπαίδευση
Γκεμπελικές-ναζιστικές νοοτροπίες στο ΥΠΠ PDF Print E-mail
Monday, 10 May 2010 09:22

Ως ΝΕΑ ΠΝΟΗ καταγγέλλουμε σε όλο τον εκπαιδευτικό κόσμο και σ’ όλο τον Κυπριακό λαό γενικότερα τις νέες απαράδεκτες και καταδικαστέες μεθοδεύσεις του Υπουργείου Παιδείας, οι οποίες μας μεταφέρουν σε μαύρες θλιβερές εποχές που μας θυμίζουν τους Ναζί, το Στάλιν και την Ελληνικής χούντας.

Read more...
 
Η ΟΕΛΜΕΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΑΥΡΑΚΗ PDF Print E-mail
Friday, 16 April 2010 16:20

Η ΟΕΛΜΕΚ απαιτείται να πάρει θέση στις αντεργατικές εισηγήσεις Σταυράκη, οι οποίες σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τύπο έχουν γίνει αποδεκτά προς συζήτηση από την ηγεσία της ΠΑΣΥΔΥ. Σαν ΝΕΑ ΠΝΟΗ είχαμε ζητήσει εδώ και μήνες, με επιστολή μας στην πρόεδρο της οργάνωσης, την αναγκαιότητα η ΟΕΛΜΕΚ να τοποθετηθεί και να πάρει σαφή θέση  για το Κυβερνητικό πακέτο μέτρων και εισηγήσεων.

Read more...
 
Η ΝΕΑ ΠΝΟΗ καταδικάζει την επίθεση της Κα Ζήνας Πουλλής PDF Print E-mail
Wednesday, 24 February 2010 07:46

Η Νέα Πνοή καταδικάζει την απρόκλητη επίθεση που δέχτηκε ο εκπρόσωπος της Νέας Πνοής στο Κεντρικό Συμβούλιο της ΟΕΛΜΕΚ συνάδελφο Παντελή Νικολαΐδη από την εκπρόσωπο του Υπουργείου Παιδείας Κα Ζήνα Πουλλή κατά την συνεδρία της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής, όπου συζητούσαν την κατάργηση του αναχρονιστικού και αποικιοκρατικού νόμου, ο οποίος απαγορεύει στους εκπαιδευτικούς να αρθρογραφούν.

 

Η κίνησή μας ήταν και είναι πρωτοστάτης για την κατάργηση του πιο πάνω άρθρου και για αυτό κλήθηκε ο εκπρόσωπός μας στη Βουλή.

Read more...
 
Ο κ. Τσιάκαλος καλείται να δώσει εξηγήσεις PDF Print E-mail
Wednesday, 10 March 2010 22:20

Στις 12 Νοεμβρίου 2009, ο επικεφαλής της επιτροπής για τα αναλυτικά προγράμματα κ. Τσιάκαλος, ενώπιον του ΚΔΣ της ΟΕΛΜΕΚ, απαντώντας σε ερωτήματα της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ  μεταξύ άλλων δεσμεύτηκε στα εξής:

Read more...
 
Κατοχυρώσαμε το δικαίωμα έκφρασης PDF Print E-mail
Thursday, 18 February 2010 05:58

Μια από τις βασικές προεκλογικές εξαγγελίες της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ, ήταν η  κατοχύρωση του δικαιώματος έκφρασης των εκπαιδευτικών. Παρ’ όλη την σθεναρή αντίσταση των αντιδραστικών και οπισθοδρομικών δυνάμεων που παροικούν στο Υπουργείο Παιδείας, έχουμε σύρει την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας στο να στείλει σχετικό τροποποιητικό νομοσχέδιο στη Βουλή.
 

 

Αναμένεται εντός λίγων ημερών και ο δεύτερος μεγάλος παράλληλος  μας στόχος, το νομοσχέδιο για τους φακέλους, που θα ενταφιάζει οριστικά και ανεπιστρεπτί , το παρακράτος του σκοταδισμού και της αυθαιρεσίας.
 

Read more...
 
«StartPrev12345678910NextEnd»

Page 5 of 21
 

Δημοσκόπηση

Είσαστε ευχαριστημένοι με την ΟΕΛΜΕΚ;
 

Συνδεδεμένοι Χρήστες

We have 24 guests online

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να έχετε πλήρη ενημέρωση για θέματα των καθηγητων και της εκπαίδευσης