Αρχική Σελίδα
 

Κατοχυρώσαμε το δικαίωμα έκφρασης

Καλωσορίσατε στην Νέα Πνοή για την εκπαίδευση
ΟΕΛΜΕΚ για κλάματα αλλά και για γέλια PDF Print E-mail
Wednesday, 03 February 2010 20:31

Καταγγέλλουμε την ηγεσία της ΟΕΛΜΕΚ ως ανεπαρκή, αλλοπρόσαλλη και επικίνδυνη για τον κλάδο. Συγκεκριμένα Στην Π.Σ.Γ.Α που έγινε στις 28-01-2010 στη Λευκωσία, παρεβρέθηκε και μίλησε ο Υπ.Παιδείας. Ενώ οι Γενικοί αντιπρόσωποι ένιωθαν έντονα την επιθυμία να απευθύνουν ερωτήσεις προς τον  Υπουργό Παιδείας και ο ίδιος δήλωσε ότι έχει στη διάθεση του πέντε λεπτά, η Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ διαισθανόμενη ότι ο κ. Υπουργός πιθανόν να δεχόταν επίθεση από καταιγισμό ερωτήσεων ενάντια στην πολιτική που εφαρμόζει, τον «φυγάδευσε» ,συνοδεύοντας τον μέχρι την έξοδο.

Read more...
 
Θέμα τάξης για την ηγεσία της ΟΕΛΜΕΚ PDF Print E-mail
Wednesday, 09 December 2009 07:46

Καταγγέλλουμε σε όλο τον καθηγητικό κόσμο ως απαράδεκτη και ελλειμματική τη στάση της ηγεσίας της ΟΕΛΜΕΚ, η οποία έχει εκθέσει μέσα από ανίκανους χειρισμούς, όχι μόνο την οργάνωση αλλά και τον αντικατοχικό αγώνα του Κυπριακού λαού.

Read more...
 
Συγκλονισμό από την ανθρώπινη οικογενειακή τραγωδία PDF Print E-mail
Thursday, 05 November 2009 07:28

Συγκλονισμό έχει προκαλέσει σε όλη την Κύπρο το πρόσφατο τροχαίο ατύχημα, όπου η μοίρα συνέχισε να είναι σκληρή σε κάποιους συμπολίτες μας. Πατέρας και γιος έχουν χάσει τη ζωή τους σε αυτοκινητικό δυστύχημα,  συνεχίζοντας ως οικογένεια να πληρώνει βαρύ τίμημα, αφού δύο άλλα μέλη της ίδιας οικογένειας έχασαν τη ζωή τους πάλι στη άσφαλτο πριν μόλις μερικά χρόνια.

Read more...
 
Δεν μπορεί η ηγεσία της ΟΕΛΜΕΚ PDF Print E-mail
Monday, 30 November 2009 08:56

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Λυπούμαστε αλλά έχουμε υποχρέωση να σας ενημερώσουμε για τη συνδικαλιστική ανυπαρξία της ηγεσίας της ΟΕΛΜΕΚ, η οποία έδειξε μέσα από τα γεγονότα ότι δεν μπορεί να διαχειρισθεί σχεδόν κανένα θέμα που αφορά τον κλάδο. Η υπομονή μας έχει πλέον εξαντληθεί, αφού παρ’ όλες τις εποικοδομητικές και παραγωγικές μας προτάσεις και παρεμβάσεις, το προεδρείο της οργάνωσής μας αποδεικνύεται ανίκανο να διαχειρισθεί σχεδόν οποιοδήποτε θέμα που αφορά τον κλάδο.

Read more...
 
Παρεμβάσεις - Εισηγήσεις προς ΚΔΣ ΟΕΛΜΕΚ PDF Print E-mail
Monday, 02 November 2009 17:55

Για ακόμη μια φορά εκφράζουμε την δυσαρέσκεια μας για το ότι το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο (ΚΔΣ) της ΟΕΛΜΕΚ αποφεύγει να θέσει σαν θέματα υπό συζήτηση στις συνεδρίες του τα πιο κάτω:

Read more...
 
«StartPrev12345678910NextEnd»

Page 6 of 21
 

Δημοσκόπηση

Είσαστε ευχαριστημένοι με την ΟΕΛΜΕΚ;
 

Συνδεδεμένοι Χρήστες

We have 35 guests online

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να έχετε πλήρη ενημέρωση για θέματα των καθηγητων και της εκπαίδευσης