Αρχική Σελίδα
 

Κατοχυρώσαμε το δικαίωμα έκφρασης

Καλωσορίσατε στην Νέα Πνοή για την εκπαίδευση
Ποιος ο ρόλος των Γενικών Αντιπροσώπων της ΟΕΛΜΕΚ PDF Print E-mail
Thursday, 29 October 2009 06:41

Επειδή τελευταία έχει τεθεί θέμα για το ρόλο των Γενικών Αντιπροσώπων της ΟΕΛΜΕΚ και για το εάν έχουν δικαίωμα να ενημερώνουν το σύλλογο του σχολείου τους, εμείς σαν ΝΕΑ ΠΝΟΗ θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι θέση μας είναι ότι οι 180 Γενικοί Αντιπροσώποι της ΟΕΛΜΕΚ πρέπει να έχουν ενεργό και δυναμικό συνδικαλιστικό ρόλο και παρεμβατισμό και όχι να είναι απλά θεατές (κάτι που εξ’ άλλου πηγάζει από το καταστατικό).

Read more...
 
Εφαρμόζεται η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη PDF Print E-mail
Tuesday, 27 October 2009 05:50

Συνάδελφοι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι από την 1η Νοεμβρίου αρχίζει να εφαρμόζεται το σχέδιο ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Το σχέδιο αυτό του οποίου την εφαρμογή σαν ΝΕΑ ΠΝΟΗ θέσαμε σαν θέμα κεντρικό και πρωταρχικό από την πρώτη μέρα σύγκλυσης του νέου ΚΔΣ, είναι έτοιμο για εφαρμογή. Για όσους έχετε κάνει αίτηση για ένταξη στο σχέδιο, ήδη έχετε αρχίσει να ειδοποιείστε για διευθέτηση των του τελικού μέρους για ένταξη σας. Σας υπενθυμίζουμε ότι όσοι δεν έχετε κάνει αίτηση μπορείτε να το πράξετε όποτε θέλετε. Εμείς σαν ΝΕΑ ΠΝΟΗ θα είμαστε όπως πάντα, σε συνεχή επαφή μαζί σας για ενημέρωση και επίλυση οποιοδήποτε ερωτήσεων και αποριών.

Last Updated on Tuesday, 27 October 2009 05:54
 
Ο Υπουργός Οικονομικών, ο «τσάρος» της Παιδείας PDF Print E-mail
Thursday, 24 September 2009 19:53

Το μέλλον και οι ευρύτεροι σχεδιασμοί (που αλήθεια βρίσκονται;) της Παιδείας, έχουν (αντισυνταγματικά) υπαχθεί στο Υπουργείο Οικονομικών. Ουσιαστικά όλα είναι υπό την αίρεση του τσάρου της οικονομίας κ. Χαρίλαου Σταυράκη. Ο εκπρόσωπος των τραπεζικών συμφερόντων και όχι των εργαζομένων, στην κατ’ όνομα αριστερή Κυβέρνηση του τόπου, έχει θέσει βέτο σε όλα τα προγράμματα στην εκπαίδευση. 

Read more...
 
Το Υπουργείο Παιδείας πετά τα λεφτά του Κύπριου φορολογούμενου PDF Print E-mail
Friday, 09 October 2009 08:47

Είχαμε καταγγείλει πρόσφατα την ενέργεια του Υπουργείου Παιδείας να κάνει κυριολεκτικά ανάστατα τα σχολεία, διαλύοντας τέλη Σεπτεμβρίου τμήματα μαθητών, στα πλαίσια της εντολής του κ. Σταυράκη για αποκοπή κονδυλίων από όλα τα Υπουργεία, ώστε να ανακοπεί η ξέφρενη πορεία του δημοσιονομικού ελλείμματος που, σύμφωνα με τις προβλέψεις της EUROSTAT, θα ακουμπήσει το 4 %.

Read more...
 
Η ΟΕΛΜΕΚ τηρεί αυστηρή «ουδετερότητα» PDF Print E-mail
Monday, 21 September 2009 19:34

Οι ασύστολες συκοφαντίες κατά εκπαιδευτικών καθώς και τα ποινικά κολάσιματα ευρήματα στους φακέλους τους, όλα απολογιστικό έργο της ΔΜΕ κ. Ζήνα Πουλλή, είναι θέμα το οποίο αυτοδίκαια πρέπει και επιβάλλεται να απασχολήσει το ΚΔΣ της ΟΕΛΜΕΚ.

Read more...
 
«StartPrev12345678910NextEnd»

Page 7 of 21
 

Δημοσκόπηση

Είσαστε ευχαριστημένοι με την ΟΕΛΜΕΚ;
 

Συνδεδεμένοι Χρήστες

We have 37 guests online

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να έχετε πλήρη ενημέρωση για θέματα των καθηγητων και της εκπαίδευσης