Αρχική Σελίδα
 

Κατοχυρώσαμε το δικαίωμα έκφρασης

Καλωσορίσατε στην Νέα Πνοή για την εκπαίδευση
Παραβάσεις κανόνων μετάθεσης PDF Print E-mail
Monday, 22 June 2009 08:22

Όπως σας έχουμε ενημερώσει σε προηγούμενα μας ενημερωτικά, κατόπιν παρέμβασης μας στην ΕΕΥ έχουν συμπεριληφθεί περισσότερες πληροφορίες στη νέα έκδοση των μονάδων μετάθεσης και ότι με τις πληροφορίες αυτές μπορεί πολύ εύκολα να διερευνηθεί, αν κάποιος σωστά ή όχι έχει μετατεθεί, αφού μπορεί να υπάρξει μέσω των νέων στοιχείων μηχανισμός σύγκρισης. 

Read more...
 
Ο κ. Αντωνέλλος και οι ευθύνες της κ. Διευθύντριας PDF Print E-mail
Tuesday, 02 June 2009 18:47

Την περασμένη εβδομάδα η ΝΕΑ ΠΝΟΗ είχε καταγγείλει (πατήστε εδώ) τον επιθεωρητή κ. Σπύρο Αντωνέλλο ότι, παραβιάζοντας τις συμφωνίες μεταξύ Υπουργείου Παιδείας και ΟΕΛΜΕΚ, είχε επιθεωρήσει συναδέλφους οι οποίοι είχαν αξιολόγηση κατά την παρούσα σχολική χρονιά, μόλις για πρώτη φορά την Τρίτη 26 Μαΐου.

Read more...
 
Σχέδιο Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης PDF Print E-mail
Sunday, 24 May 2009 15:03

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Πιστοί στις δεσμεύσεις και διακηρύξεις μας σας παρουσιάζομαι λεπτομερώς το σχέδιο ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, το οποίο περιμένετε εδώ και καιρό εσείς και οι οικογένειες σας. Με υπευθυνότητα σπουδή και εκτεταμένη μελέτη, νομίζουμε ότι πετύχαμε για σας, τουλάχιστο από πλευράς κόστους και παροχών, ένα από τα καλύτερα σχέδια στο είδος του. Ποιο κάτω σας παρέχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες καθώς και τη διαδικασία ένταξης σας στο σχέδιο.

ΒΗΜΑ 1: Διαβάστε ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΣΧΕΔΙΟΥ CARE 4U “ΧΡΥΣΟ” (πατήστε εδώ)

ΒΗΜΑ 2: Διαβάστε ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ (πατήστε εδώ)

ΒΗΜΑ 3: Επικοινωνήστε μαζί μας ή με την ΟΕΛΜΕΚ απευθείας για τυχόν απορίες - διευκρινήσεις.

ΒΗΜΑ 4: Συμπληρώστε την ΚΑΡΤΑ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ (πατήστε εδώ)

ΒΗΜΑ 5: Συμπληρώστε τη ΔΗΛΩΣΗ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ (πατήστε εδώ)

 

 
Καταγγέλλουμε τον επιθεωρητή Αντωνέλλο PDF Print E-mail
Friday, 29 May 2009 06:04

Σαν ΝΕΑ ΠΝΟΗ το είπαμε, το κάναμε και το εφαρμόζουμε:

 ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΊΑ

 Καταγγέλλουμε σαν προκλητικό και απαράδεκτο τον επιθεωρητή φιλολογικών κ. Αντωνέλλο, ο οποίος ενώ κατά τη διάρκεια της χρονιάς δεν επισκέφθηκε συναδέλφους οι οποίοι είχαν αξιολόγηση, θεώρησε σκόπιμο να το κάνει την Τρίτη 26 Μαϊου, παραβιάζοντας τις συμφωνίες ΟΕΛΜΕΚ και Υπουργείου Παιδείας.

Read more...
 
Παραβάσεις κανόνων μετάθεσης PDF Print E-mail
Thursday, 21 May 2009 04:56

Συνάδελφοι,

Πιστοί στις ιδρυτικές μας διακηρύξεις για ένα νέο σύγχρονο δυναμικό και ασυμβίβαστο συνδικαλισμό, θα θέλαμε να πληροφορήσουμε τον καθηγητικό κόσμο, ότι κατόπιν παρέμβασης μας στην ΕΕΥ έχουν συμπεριληφθεί περισσότερες πληροφορίες στη νέα έκδοση των μονάδων μετάθεσης. Με τις πληροφορίες αυτές μπορεί πολύ εύκολα να διερευνηθεί, αν κάποιος σωστά ή όχι έχει μετατεθεί, αφού μπορεί να υπάρξει μέσω των νέων στοιχείων μηχανισμός σύγκρισης. Επ’ ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΕΕΥ και ειδικά το τμήμα μηχανογράφησης, για το ότι έκανε αμέσως δεκτό το αίτημα-εισήγηση  μας, το οποίο βοηθά αφάνταστα την πλήρη  διαφάνεια του θέματος των μεταθέσεων.

Read more...
 
«StartPrev12345678910NextEnd»

Page 9 of 21
 

Δημοσκόπηση

Είσαστε ευχαριστημένοι με την ΟΕΛΜΕΚ;
 

Συνδεδεμένοι Χρήστες

We have 48 guests online

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να έχετε πλήρη ενημέρωση για θέματα των καθηγητων και της εκπαίδευσης