Αρχική Σελίδα
 

Κατοχυρώσαμε το δικαίωμα έκφρασης

Καλωσορίσατε στην Νέα Πνοή για την εκπαίδευση
Πρόταση-λύση στο αδιέξοδο στην κρίση για GCE PDF Print E-mail
Friday, 08 May 2009 04:53

Η ΝΕΑ ΠΝΟΗ θεωρεί σαν απαράδεκτη την συμπαιγνία Υπουργού Παιδείας – Πρύτανη Πανεπιστημίου, συνεπικουρούμενου από τον πρόεδρο της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής, για το θέμα της εκχώρησης στο Πανεπιστήμιο Κύπρου του δικαιώματος εισαγωγής φοιτητών με τη μέθοδο των GCE.

Read more...
 
GCE PDF Print E-mail
Thursday, 07 May 2009 04:50

Με τη σύμπραξη δύο κομμάτων στο Συμβούλιο Παιδείας, φαίνεται ότι για άλλη μια φορά παραμερίζεται η βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Κυπριακού λαού και των καθηγητών, στο θέμα των GCE. Παραμερίζεται γιατί η ηγεσία των δυο κομμάτων "θεωρεί" ότι σε όλα τα θέματα αντιπροσωπεύει τον κόσμο που τους ψήφισε. Δεν τολμούν να κάνουν έρευνες για να δουν τι σκέφτεται και ο απλός κόσμος για θέματα ουσίας. Ίσως δεν τους συμφέρει γιατί πρέπει να "χαράξουν" τη ...... δική τους πορεία.

Read more...
 
Η στάση της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ για τα GCE PDF Print E-mail
Tuesday, 28 April 2009 20:50

Πραγματικά μας προκαλεί έκπληξη η στάση-αντίδραση της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, σχετικά με τη θέση που έχει λάβει η ΟΕΛΜΕΚ για την αναζωογόνηση της απόπειρας του Πανεπιστημίου να επαναφέρει το θέμα της εισδοχής φοιτητών στα κρατικά τριτοβάθμια ιδρύματα μέσω των GCE, που όπως και να το κάνουμε είναι μια ξενόφερτη εξέταση, που εκτός του ότι στη χώρα προέλευσης τους τείνει να καταργηθεί, αποτελεί μεθοδευμένη προσπάθεια υποβάθμισης και υπονόμευσης του δημόσιου σχολείου.

Read more...
 
Αιωνία σου η μνήμη αδελφέ Κυριάκο PDF Print E-mail
Monday, 04 May 2009 07:57

Η ΝΕΑ ΠΝΟΗ, της οποίας ήταν στέλεχος και υποψήφιος της στις περασμένες εκλογές της ΟΕΛΜΕΚ στην επαρχία Κερυνείας, τιμά τη μνήμη του και συμπαρίσταται στο βαρύ και ασήκωτο πένθος της οικογένειας του.

Read more...
 
ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΕΛΜΕΚ ΛΕΜΕΣΟΥ PDF Print E-mail
Monday, 27 April 2009 19:56

Καλούνται όλοι οι Γενικοί Αντιπρόσωποι της ΟΕΛΜΕΚ Λεμεσού και προσφυγοποιηθέντων Επαρχιακών που διαμένουν στην πόλη και Επαρχία Λεμεσού καθώς και όσοι συνάδελφοι θα ήθελαν στην ετήσια Επαρχιακή Συνέλευση της ΟΕΛΜΕΚ που θα γίνει την Τετάρτη 29 Απριλίου ώρα 7:00 μμ στο οίκημα της ΟΕΛΜΕΚ Λεμεσού.

Θέματα:

Ø      Απολογισμός Επαρχιακού Συμβουλίου

Ø      Μελέτη – συζήτηση τρεχόντων συνδικαλιστικών θεμάτων και καταγραφή θεμάτων και απόψεων για ΚΔΣ.

Επαρχιακό Συμβούλιο ΟΕΛΜΕΚ Λεμεσού

 

 
«StartPrev12345678910NextEnd»

Page 10 of 21
 

Δημοσκόπηση

Είσαστε ευχαριστημένοι με την ΟΕΛΜΕΚ;
 

Συνδεδεμένοι Χρήστες

We have 49 guests online

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να έχετε πλήρη ενημέρωση για θέματα των καθηγητων και της εκπαίδευσης