Αρχική Σελίδα Συνδικαλιστικά Νέα ΟΕΛΜΕΚ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΥΓΗ, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ
ΟΕΛΜΕΚ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΥΓΗ, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ PDF Print E-mail

Ενώ τη σχολική χρονιά 2010-11 διορίστηκαν 271 συνάδελφοι λιγότεροι, ΟΕΛΜΕΚ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ και ΧΑΡΑΥΓΗ μας λένε ότι έχουν διοριστεί όλοι οι συνάδελφοι. 

Η εφημερίδα ΧΑΡΑΥΓΗ με δημοσίευμα της  στις 20 Απριλίου 2010, αναφέρει ότι κατά το σχολικό έτος 2009-2010 ο συνολικός αριθμός  καθηγητών  που είχαν  διοριστεί ήταν περισσότεροι κατά 67 συγκριτικά με το 2008-2009. Όμως αποφεύγει να μας πει τι συμβαίνει  την τρέχουσα σχολική χρονιά. Συγκεκριμένα, ο αριθμός των συναδέλφων   έχει μειωθεί κατά 271 συγκριτικά με πέρσι. Φέτος έίναι διορισμένοι 6134 εκπαιδευτικοί  (μόνιμοι και με σύμβαση) σε σύγκριση με 6405 που ήταν πέρσι.

 

Πλήρως ευθυγραμμισμένη με τη ΧΑΡΑΥΓΗ, είναι και η ηγεσία της ΟΕΛΜΕΚ (ΑΛΛΑΓΗ, ΔΗΚΙ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ), όπου στο πρόσφατο τεύχος της εφημερίδας της ΟΕΛΜΕΚ, μας κοροϊδεύουν και κυριολεκτικά μας δουλεύουν λέγοντας μας  ότι με τους «αγώνες» τους έχουν διοριστεί όλοι οι συνάδελφοι.

Πλήρως συνταυτισμένη με τους πιο πάνω είναι και η κυβερνητική ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ της οποίας η στάση της ήταν συγκαλυπτική προς την Κυβέρνηση. Μάλιστα όπως είχαμε καταγγείλει και τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε καθησυχαστικά παραπλανήσει την ΟΕΛΜΕΚ.

Στις 17 Μαΐου οι καθηγητές εκλέγουν τους δικούς τους εκπροσώπους και όχι αυτούς των κομμάτων.

 ΨΗΦΟΣ στη ΝΕΑ ΠΝΟΗ για να υπάρχει δυναμική και διεκδικητική εκπροσώπηση!

psifos

 

 

Last Updated on Saturday, 14 May 2011 20:29
 
 

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να έχετε πλήρη ενημέρωση για θέματα των καθηγητων και της εκπαίδευσης